Evet sevgili hanımlar, :)
Yazın yada kış mevsiminde gönül rahatlığı ile yemeklerin yanında sunabileceğiniz nefis bir meze çeşit i
BAHARATLI YOĞURTLU KEREVİZ
KULLANDIĞIMIZ MALZEMELER
1, Adet kereviz ( kişi sayısına göre büyük boy yada küçük kullanabilirsiniz ben küçük kullandım) 1, Kase süzme yoğurt. 1, çay bardağı çekilmiş ceviz içi (arzunuza göre miktarını ayarlaya bilirsiniz ) Ayrıca süslemek için iki adet bütün ceviz 3 Yemek kaşığı sızma zeytin yağı 1,Çay kaşığı kuru nane üzerini süslemek için bir kaç yaprak yaş nane 1,Çay kaşığı kimyon 1,Tatlı kaşığı pul biber 1, talı kaşığı kadar tuz
YAPILIŞI Derin bir kase içerisine kerevizi rendeleyin cevizi kırmızı biber hariç diğer baharatları tuzu iki kaşık z, yağını ilave edin karıştırın. Daha sonra yoğurdu ekleyin servis tabağına alın , üzerini kalan z, yağını cevizi , pul biber nane yaprakları ile süsleyin
AFİYET OLSUN En kısa zamanda uygulamanızı diliyorum :)
|
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder